Rebild Murerfirma tilbyder

Facaderenovering

Skal du renovere en facade og bor du i Rebild kommune eller omegn? Du er kommet til det rette sted. I Rebild Murerfirma er vi eksperter i facaderenovering – både for private og erhverv. Lad os hjælpe dig med at forvandle din facade, så den fremstår splinterny.

En bygnings facade er det første, der møder blikket fra en forbipassererende eller en gæst. Det er hjemmets eller firmaets førstehåndsindtryk. Hos Rebild Murerfirma er vi professionelle murere, og vi imødekommer dine behov og ønsker, indtil du er fuldstændig tilfreds med resultatet. Vi hjælper dig med at finpudse din bygnings udtryk, så det hele står skarpt.

Tilbyg

En tilbygning er ofte en god løsning når familien bliver større eller når I simpelthen bare mangler plads. Det er et godt alternativ, for jer, som ønsker at blive boende i jeres nuværende hjem. En boligudvidelse kan løse mange udfordringer.

Hos Rebild Murerfirma har vi god erfaring med at foretage entrepriseprojekter på tilbygninger. Vi sørger for en god dialog omkring jeres øsnker og behov, og vejleder jer grundigt. Til slut vil I stå med et smil på læben – det er nemlig alfa omega for os, at I bliver tilfredse med det færdige resultat.

Badeværelser

Hos Rebild Murerfirma kan vi hjælpe dig med at renoverer dit badeværelse. Uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller en totalrenovering fra A-Z, prioriterer vi dit projekt og følger det til dørs.

Vores faglighed er høj, og vi stræber altid efter et fejlfrit resultat. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug en hjælpende hånd.

Trapper

Mangler du den perfekte trappe til din bolig? Uanset om det drejer sig om adgang til din nye kælder, eller bare en ny trappe op til førstesalen, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

Hos Rebild Murerfirma er vi profesionelle murere med høj faglighed og vi lytter altid til dine behov. Når du skal have lavet en trappe, er der mange muligheder. Vi hjælper dig med at træffe de rette beslutninger, så du til slut har en kvalitetstrappe, der kan holde i mange år frem.

Fornyelse

Hos Rebild Murerfirma kan vi hjælpe dig med renovering af dit hus. Uanset renoveringens omfang, har vi den ekspertise, det kræver for at komme i mål med arbejdet. Hvis din bolig trænger til fornyelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har stor erfaring med renoveringsprojekter, og vores ekspertise vil altid komme dig til gode. Igennem dialog og samarbejde når vi frem til et resultat, som alle kan være stolte af.

Klinker og fliser

Når man arbejder med klinker og fliser, kræver det erfaring og de rette kompetencer. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger en professionel flisemurer, som Rebild Murerfirma. Vi udfører kvalitetsarbejde indenfor klinke- og flisearbejde.

Det er nemt at se forskel. Vores mange års erfaring og faglige dygtighed gør, at vi altid leverer. Vi garanterer at det færdige resultat er et som både du og vi kan være tilfredse med.