Hvem er vi?

I Rebild Murerfirma tror vi på det gode håndværk. Buster Laursen har været murer i firmaet i 25 år. For ham er murerarbejde nemlig en kunst, og han går ikke fra noget, som han ikke vil lægge navn til.

Firmaet

Rebild Murerfirma udfører alle former for renoveringer, vandskuring, nybyg, badeværelser, flisearbejde og meget mere. Vi har nogle faste og dygtige samarbejdspartnere, som vi har stor tillid til. Vi ved, at de kan levere et godt stykke arbejde, der lever op til vores og dine
forventninger.

Vi ønsker at levere et godt stykke håndværk til vores kunder i og omkring Rebild kommune. Vores mål er at holde firmaet personligt. Derfor møder vi kunderne ansigt til ansigt eller telefonisk, og rådgiver dem personligt.

Vores værdier

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at vælge os som samarbejdspartner eller hovedentreprenør. Derfor sørger vi altid for at lytte til vores kunders ønsker og behov. Vi er transparente i dialogen omkring byggeriets muligheder og i vores arbejde generelt – vi tror på, at god dialog er vejen frem til et godt slutresultat.

Når du vælger Rebild Murerfirma, er du sikker på et højt kvalitetsniveau, så du som kunde kan have tillid til, at vi udfører et flot og professionelt resultat. Vi tror på det gode håndværk.